Uden titel

logo ny

Foredrag // Workshops // Konsulentarbejde

Kim Linnet er poetry slammer, pædagogisk konsulent, uddannet lærer og arbejder til daglig på Ollerup Efterskole, hvor han også er systemadministrator og webmaster.

I forbindelse med mit job som lærer, er jeg ved at læse en PD (Pædagogisk Diplomuddannelse) i innovation i undervisningen. I fritiden dyrker jeg livet som familiefar, poetry slammer og freelance konsulent (eller deltager) på formidlings- og kulturprojekter.

Det talte ord

Spoken Word, radio, poetry slam, pecha kucha…. Jeg trives med de lydlige genrer som har sproget som fokus og som lever gennem performativ formidling; når indhold og form krydser klinger. I den forbindelse har jeg lavet mange workshops sammen med foreningen PSFyn.dk, som jeg startede i 2008. Jeg har mange års erfaring med mine workshops og jeg kan også tilbyde at lave en poetry slam-workshop som rammer et bestemt tema, som I måske arbejder med. Jeg elsker at undervise og idéudvikle, så jeg er frisk på at brainstorme nye koncepter og ønsker. Jeg kan undervise alt fra 60 til 250 børn og unge – men hvis det skal være en heldagsworkshop, så tager jeg gerne en PSFyns andre poeter med.

Læring

I forhold til læring og undervisning, så er jeg “Certified Google Educator” og har arbejdet med dansk, IT, Web/Gafe og undervisning i mere end 10 år. Hvis dig eller din skole har brug for kompetent hjælp og idéudvikling for at komme igang med Google Apps for Education, eller vil vide mere om hvordan man kan transformere sin undervisning med Design Thinking og Flipped Learning, så kan jeg tilbyde både workshop og foredrag.

I forbindelse med ICE-Projektet ved Kulturregion Fyn var jeg ansat som pædagogisk konsulent, og har erfaring med at idéudvikle og skabe undervisningsmaterialer til museer og andre institutioner. Så hvis I har brug for at få udviklet jeres undervisningstilbud til skolerne, så kan jeg også hjælpe der.

Siden her er mit digitale pulterkammer, og er således en blanding af produkter skabt i en professionel sammenhæng og glimt fra mine fritidsinteresser. Al videre færdsel sker på eget initiativ. Du kan kontakte mig ved at klikke på kontaktpunktet i menuen.

De bedste hilsner,

Kim Linnet