Om mig

Født og opvokset i Aarhus, uddannet som lærer i København og har en PD i “Projektledelse, organisationsudvikling og vejledning”. Jeg har både boet og undervist på Møn og i Reykjavik, og jeg er for tiden efterskolelærer på Sydfyn. Jeg er aktiv poetry slammer i min fritid og startede i 2008 foreningen PSFyn.dk, som er med til at holde det levende ord i live på Fyn. Til dagligt er jeg lækkert gift og far til tre skønne unger.

Læring

Jeg er linjefagsuddannet i dansk, engelsk, musik og idræt og blev færdigguddannet i 2005. Udover mit faste job som efterskolelærer i udskolingen, så har jeg også undervist børn, unge og voksne i poetry slam og har afholdt endagskurser i Pecha Kucha og Oulipo. I 2014 var jeg med til at udvikle undervisningsmaterialer til bl.a. fire fynske kunstmuseer gennem ICE-projektet  og har også lavet materialer til danskundervisningen i den islandske grundskole.
Min tilgang til undervisning bliver dagligt efterprøvet og udviklet gennem mit job som lærer ved Ollerup Efterskole, hvor jeg også sørger for at udsætte eleverne for mine kæpheste omkring lyrik, musik og det levende ord. I 2018 færdiggjorde jeg min diplomuddannelse i “Projektledelse, organisationsudvikling og vejledning”.

Kontakt:

Skriv i formularen her, eller brug mail / tlf .nederst:

mail [snabel-a] kimlinnet.dk
mobil: 60 62 44 27