Lyd

Jeg har sendt radio i København hos legendariske Dayo FM, indtalt lydbøger og undervisningsmaterialer og har skrevet og indtalt lydvandringer til naturen. Til dagligt underviser jeg i podcast, hvor vi interesserer os for den gode fortælling og det stemningsmættede soundscape.

“Grib mikrofonen” – En podcast om poetry slam, spoken word og lyrisk musik

En podcast om poetry slam, baseret på interviews med nogle af Danmarks dygtigste slammere og andre folk i miljøet. Med både eksempler, lyrisk musik og gode råd til det skrivende menneske.

“På rejse med Grundtvig” – Indlæsning af tegneserie af Jan Solheim.

Indtaling og lydunivers-produktion af Jan Solheims tegneserie “På Rejse Med Grundtvig.”. Med god hjælp fra Röskva Erludóttir.

REJSENDE – 4 poetiske lydvandringer

Forfatter, indlæser og producer af fire poetiske lydrejser til udskolingen, med det rejsende menneske som udgangspunkt. Produceret i samarbejde med SYMF.

Del 1 ud af 4: “Pilgrim”

REJSENDE – 4 poetiske lydvandringer
“I forløbet skal eleverne på lydvandring med den fantastiske fynske poetryslammer Kim Linnet i ørene. De fire lydvandringer downloades gratis i en app, som afspilles på elevernes mobiltelefoner. Lydvandringerne planlægges i naturskønne områder efter lærerens eget valg. Der er indlagt små refleksionsopgaver på ruten, som åbner for en samtale om rejsens mere eksistentielle dimensioner.

Den indtalte tekst er mættet med rim, rytmer og en perlerække af sproglige finurligheder, der giver stof ind i danskfaget. Religionsfagligt giver forløbet stof til to lektioners arbejde med bibelske tekster, hvor rejse og erkendelse er tæt kædet sammen.”

Find det her:
Syd- og Midtfyn – Klik her

Frederikssund Provsti – Klik her

Ballerup-Furesø – Klik her

Poetiske lydvandringer / Sollerup Skov

Denne vandring foregår i Sollerup Skov i Faaborg-Midtfyns Kommune og er skrevet og indtalt af poetry slammer og forfatter Kim Linnet. Lydvandringen fra landevejen nord for Faaborg, gennem Sollerup Skov til Fyns største sø Arresø er ganske magisk. Her er højstammet bøgeskov som grønner skyerne, tætte grantykninger der tystner lydene og åbne enge der græsser køerne. Sammen med rislende kilder og rørdrummens pauker over Arresø, har landskabet siden 1800-tallet været en naturlig inspiration, for mange af de sydfynske kunstnere og ruten har nu fået sin egen lydvandring.

SAK – 25 års jubilæum

Sammen med Lasse Nyholm og Vagn Remme, leverede jeg videodigte til museets 25-års jubilæumsudstilling.

Eksempler kan findes via denne YouTube søgning

PS og Guldkalvene

Spoken Word Band, der i ét intenst år eksploderede på Sydfyn, med udsolgte koncerter, tonsvis af groupies og legendariske liveoptrædender. Sådan husker vi det ihvertfald.

Livekoncerten kan høres her.

Lyrikspor

Sanger og tekstforfatter på SpokenWord CD-én “Lyrikspor”.

Kan høres her.

Pirrende Synkoper

Poetry Slammer og producer på Poetry Slam udgivelsen “Pirrende Synkoper.”

Kan høres her.