Ord

Jeg har fremført spoken word i mikrofonen og skrevet digte, sangtekster, noveller og romaner til papiret siden 2008. Skrivestilen kan kaldes poetisk, dialogbåret, visuel og underholdende, men det er op til dig. I 2020 udgav jeg min første bog og i 2021 afsluttede jeg Gladiators Sydfynske Forfatterskole.

Tre minutter og ti

Ungdomsbog

En kontroversiel tale koster William en uges bortvisning fra gymnasiet i København, og da han i forvejen har problemer nok med en alkoholiseret mor og meget få venner, flygter han modløs over til sin onkel i Odense. Her introduceres han til en ny verden af ord og rytmer ved et poetry slam-arrangement. Han lader sig overtale til selv at gå på scenen, og inden længe er han dybt involveret i miljøet. Men er hans nye rolle som ensom, dygtig digter bæredygtig, når livets komplekse virkelighed indhenter ham?

Tre minutter og ti er en fortælling om opbrud og selvopdagelse. Med ærlighed og rå sårbarhed skildrer bogen Williams kamp for at finde sin plads i verden og bogen er en hyldest til kunsten som redningskrans og til de mennesker, der tør åbne op og bede om hjælp.

Noah og vennerne – Jagten på Julekuren

Børnebog / kalenderbog i 24 afsnit

Alle verdens grantræer begynder på mistænkelig vis at dø, men Noah og hans venner finder ud af at der måske er en kur. Sammen tager de til Råshult i Sverige for at finde Karl Lindes sagn-omspundne plantekur. Men da de finder ud af, at de ikke er de eneste, som jagter kuren, må de drage til vulkanøen Island for at få hjælp af både nisser, trolde og en børnespisende julekat…

En tempofyldt, magisk og underholdende julemission i 24 kapitler for de otte- til tolvårige læsere. Velegnet til højtlæsning.

* * * *
“En god, sød, hyggelig, sjov og anderledes julekalenderbog”
– Adventures of a booknerd

* * * * *
Lige præcist så fjollet, som en god julebog skal være
– Fantastiske familiebøger

Fynske stemninger I billeder, ord og toner

Medvirker med sangen “Aftenrødens filter”, med musik af Poul Balslev.

Akut-Poet ved Mad, Miljø og Musik

Sponetant-skrev og fremførte poetisk referat af aftenens debat om el-biler, sammen med den altid sublime Jan Schönermann på guitar.

Råbekor og lysinstallation til Svendborg Lysparade

Flerstemmigt råbekor med tilhørende soundtrack, skrevet og fremført sammen med Kåre Wangel til Svendborg Lysparade

Lyrikspor

Samarbejde mellem 10 sydfynske kunstfotografer og 10 lyrikere. Medvirker med to digte.

Tidsskriftet uDkAnt

Medvirkende forfatter med en klimadystopisk novelle om to pensionerede genboer.

Mellem Broer

Sydfynsk antologi, med noveller om broerne mellem mennesker og steder. Medvirker med en novelle.

Graphic vs. Poetry Trail

Medvirkende forfatter med to tekster om afgange.

Vejviser

Gakket kunstantologi, hvor jeg medvirker med poetiske mindmaps.