Læring

Jeg underviser til dagligt i projektklassen ved Ollerup Efterskole, hvor vi interesserer os for indre motivation, dynamiske milepæle og bæredygtig læring. Ved siden af mit lærerjob afholder jeg workshops i skrivning og poetry slam, jeg hjælper organisationer og museer med at lave undervisningsmateriale og jeg er projektleder på flere kulturprojekter.

Poetisk lydvandring til folkekirkens skoletjeneste – “Rejsende

Lyrisk-filosofisk lydvandring og læringsmateriale, udviklet i samarbejde med SYMF.

Projektleder på “Efterskolernes DM i Poetry Slam

Designer og udvikler bag projektets online undervisningsplatform, samt formand for styregruppen bag “Efterskolernes DM i Poetry Slam”. Et projekt, der sørger for, at de danske efterskoleelever hvert år får dystet i poesi, sprog og holdninger.

Poetisk konsulent ved “Den Kulturelle Rygsæk” i Faaborg-Midtfyn kommune

Deltagende kunstner i FMK’s fantastiske skoleprojekt, “Den Kulturelle Rygsæk”. Med fokus på ord, poesi og kortfilm.

Projektleder på “Ungedagen

Projektleder for efterskoleforeningen for projektet Ungedagen, hvor 8 folke- fri og efterskoler mødtes for at tale om demokratisk udvikling og samtale. Dagen indeholdte både workshops, lege, musik og lokalt fremstillet mad.

Valdemar Sejr

Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr var en augmented reality app til smartphones og tablets, der lader dig opleve den historiske bortførelse på Lyø, der bl.a. resulterede i Jyske Lov og samlingen af Danmark under Dannebrog. Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr kan bruges ved klasse-, familiebesøg og vandreture på Lyø, samt i klasseværelset efter besøget på Lyø.

Vikingekongens Grav

Vikingekongens Grav er en interaktiv opdagelsesjagt på fortidens hemmeligheder, som giver dig mulighed for at lære mere om Ladbyskibet og dets mange mysterier. 

ART Mobil

Art Mobil eksperimenterer med nye måder at arbejde med læring indenfor kunst – gennem kroppen som skabende instrument. De unge skal mærke, hvad det vil sige selv at skabe kunst og få kunstens æstetik og sanselighed ind under huden.

ICE-Projektet

Et multimodalt undervisningsforløb, som sammen med flere fynske museer italesatte de lokale, historiske fortællinger.

Festival Workshop i Spoken Word

Et forløb over flere dage, med fokus på det talte ord indhold og udtryk. Udviklet med Jesper Sternberg