Booking

Hvad kan du bruge mig til?

Spoken Word
Workshop & Akut-Poet

Jeg har undervist i Poetry Slam i mere end 10 år og har også optrådt som spoken word artist til kulturnætter og ved festivaler. Undervisningen kan være målrettet alt fra hele udskolingen eller gymnasiet, som skal have en dag med fokus på poesien, til det nystartede danskhold på seminariet, som skal møde nye vinkler på hvad danskundervisning kan være. Eller måske skal I have et møde, hvor I godt kunne bruge et poetisk referat, leveret af dagens akut-poet?

Undervisningsmaterialer
Ny didaktik & fri læring

Måske skal du have udviklet konkrete undervisingsmaterialer til dit museum eller dit event? Eller måske skal I til at starte en prøvefri klasse op på din skole? Jeg har som lærer og projektleder været med til at udvikle og drive skoleprojekter i mange forskellige kontekster og modaliteter. Alt fra lyd til kortfilm og poesi. Jeg har et blik for både eleverne og organisationen og jeg er ofte god til at komme med nye idéer og finde praktiske løsninger. Så står du / I og mangler en at sparre med, i forhold til læring og undervisning, så kunne det være mig.

Gøgl og events
Konferencier og projektleder

Jeg ved ikke helt hvordan det startede, men jeg har efterhånden været konferencier ved en lang række forskellige events, lige fra filmgallaer til kulturpriser, byfester og festivaler. Folk synes jeg er nem og konstruktiv at arbejde sammen med, jeg har en god energi på scenen – og så bliver der ofte også lige smidt lidt spoken word oveni, gerne skrevet til lejligheden.

Kom i kontakt…